Over ons

Wij zijn Dennis en Fleur. 37 en 33 jaar oud en samen hebben we 3 kinderen. Fedde, Jurre en Nore. 3 jaar geleden kregen we de mogelijkheid het huis naast de winkel te kopen en daar zijn we heel erg blij mee! We zijn hierdoor altijd te vinden en het maakt het afspreken met klanten buiten de officiele openingstijden ook erg makkelijk!

Dennis heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan in de keukenbranche toen hij onder de naam Keuken Design Hulst samen met zijn broer Mike, de winkel leidde. Inmiddels heeft Dennis zelfstandig het bedrijf verder uitgebouwd tot wat we nu zijn. Dennis verzorgt de volledige installatie en afbouw met hulp van specialisten zoals tegelzetters, stukadoors en loodgieters waar nodig. Dennis is de technische specialist binnen ons bedrijf en het aanspreekpunt voor klanten tijdens de realisatie.

Fleur heeft in 2014 besloten een carriereswitch te maken en ook binnen het bedrijf aan de slag te gaan. Om deze verandering van werk goed uit te kunnen voeren heeft Fleur een opleiding tot Binnenhuisarchitect gevolgd en een diploma behaald. Hierdoor is Fleur opgeleid om klanten in allerlei opzichten te kunnen adviseren over kleur, licht en materialen zodat een keuken of badkamer in een woning onderdeel uitmaakt van het totale interieur concept. Fleur is in de winkel aanwezig van dinsdag tot zaterdag. Kijk even naar de openingstijden zodat u precies weet wanneer u haar in de winkel kunt vinden. Mailen kan uiteraard ook.

Facebook

21 januari 2021

Nieuw! Lensen Vastgoed Wij renoveren huizen en geven het karakter. Op onze pagina kun je de woningen die wij renoveren volgen.

Lees meer

21 januari 2021

De keuken is bijna af! Plinten zetten, tegelwerken en afwerken maar! Potverdikkie wat word deze keuken mooi! 50 mm massief hardsteen van de lokale steenhouwer🥰 oude barnwood eiken wandplanken en schouwafwerking. Alles is puur en prachtig!.

Lees meer

21 januari 2021

Dag 2 was al net zo leuk als dag 1! Alle ins en outs van houtbewerking op de cnc freesmachine! Ik ben enthousiast! Kan niet wachten tot onze eerste kast van de machine rolt!! 🥰 PaletteCad Visualisation3D #interieurdesign #workshop #wooddesign.

Lees meer

21 januari 2021

Nieuw hoofdstuk: eigen productie! Eerst de basis leren om eigen meubels te kunnen maken! Leerzame dag! Op naar dag 2: Houttechniek!.

Lees meer

21 januari 2021

Vandaag weer aan de slag, mooie eiken deurtjes afwerken. Wow wat word deze keuken weer een plaatje! 😍 love it!!.

Lees meer

21 januari 2021

Lieve klanten. Het afgelopen half jaar is voor iedereen alles behalve normaal geweest.

Lees meer