Over ons

Wij zijn Dennis en Fleur. 37 en 33 jaar oud en samen hebben we 3 kinderen. Fedde, Jurre en Nore. 3 jaar geleden kregen we de mogelijkheid het huis naast de winkel te kopen en daar zijn we heel erg blij mee! We zijn hierdoor altijd te vinden en het maakt het afspreken met klanten buiten de officiele openingstijden ook erg makkelijk!

Dennis heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan in de keukenbranche toen hij onder de naam Keuken Design Hulst samen met zijn broer Mike, de winkel leidde. Inmiddels heeft Dennis zelfstandig het bedrijf verder uitgebouwd tot wat we nu zijn. Dennis verzorgt de volledige installatie en afbouw met hulp van specialisten zoals tegelzetters, stukadoors en loodgieters waar nodig. Dennis is de technische specialist binnen ons bedrijf en het aanspreekpunt voor klanten tijdens de realisatie.

Fleur heeft in 2014 besloten een carriereswitch te maken en ook binnen het bedrijf aan de slag te gaan. Om deze verandering van werk goed uit te kunnen voeren heeft Fleur een opleiding tot Binnenhuisarchitect gevolgd en een diploma behaald. Hierdoor is Fleur opgeleid om klanten in allerlei opzichten te kunnen adviseren over kleur, licht en materialen zodat een keuken of badkamer in een woning onderdeel uitmaakt van het totale interieur concept. Fleur is in de winkel aanwezig van dinsdag tot zaterdag. Kijk even naar de openingstijden zodat u precies weet wanneer u haar in de winkel kunt vinden. Mailen kan uiteraard ook.

Facebook

27 september 2021

Vandaag een dagje werk in onze werkplaats, kleurolie erop, boenen en lakken. Man man wat een werk! Maar wat worden deze deuren prachtig.

Lees meer

27 september 2021

Whoop whoop 🙌 ook de tegels zitten er op en spoelbak aangesloten! 🥰 beauty #grotewasjeskleinewasjes.

Lees meer

27 september 2021

Zo die hangt! Prachtige handgemaakte schouw met randlijst in massief eiken! 👍🏻👌🏼🥰 klasse! De keuken is nog ingepakt in folie om hem te beschermen. Zodra hij uitgepakt is kunnen we het eindresultaat met jullie delen! @vidholenseninterieurbouw @lensenkeukenbad @maatwerkineiken.

Lees meer

27 september 2021

Tevreden klanten! Daar werken we hard voor! Almost finished @gemeenteschoten @siemenshome_nl.

Lees meer

27 september 2021

En nog een prachtige badkamer job done👍🏻👌🏼#fleursontwerp @hotbath_nl @sanibellbv @teunissenenbecking @castelvetrocer_asia.

Lees meer

27 september 2021

Wij zijn ook betrokken bij zeeland interieur! Neem ook eens een kijkje bij de andere partners van dit mooie platform waar je alles kunt vinden voor jouw klus in huis!.

Lees meer