Over ons

Wij zijn Dennis en Fleur. 37 en 33 jaar oud en samen hebben we 3 kinderen. Fedde, Jurre en Nore. 3 jaar geleden kregen we de mogelijkheid het huis naast de winkel te kopen en daar zijn we heel erg blij mee! We zijn hierdoor altijd te vinden en het maakt het afspreken met klanten buiten de officiele openingstijden ook erg makkelijk!

Dennis heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan in de keukenbranche toen hij onder de naam Keuken Design Hulst samen met zijn broer Mike, de winkel leidde. Inmiddels heeft Dennis zelfstandig het bedrijf verder uitgebouwd tot wat we nu zijn. Dennis verzorgt de volledige installatie en afbouw met hulp van specialisten zoals tegelzetters, stukadoors en loodgieters waar nodig. Dennis is de technische specialist binnen ons bedrijf en het aanspreekpunt voor klanten tijdens de realisatie.

Fleur heeft in 2014 besloten een carriereswitch te maken en ook binnen het bedrijf aan de slag te gaan. Om deze verandering van werk goed uit te kunnen voeren heeft Fleur een opleiding tot Binnenhuisarchitect gevolgd en een diploma behaald. Hierdoor is Fleur opgeleid om klanten in allerlei opzichten te kunnen adviseren over kleur, licht en materialen zodat een keuken of badkamer in een woning onderdeel uitmaakt van het totale interieur concept. Fleur is in de winkel aanwezig van dinsdag tot zaterdag. Kijk even naar de openingstijden zodat u precies weet wanneer u haar in de winkel kunt vinden. Mailen kan uiteraard ook.

Facebook

3 augustus 2020

Wij zoeken een vakman met gouden handjes. Ben jij die vakman of ken je iemand? laat het ons weten! https://www.

Lees meer

3 augustus 2020

Zoooo benieuwd naar het eind resultaat!! #badkamerrenovatie #castelvetro #cottoceramix @lensenkeukenbad #maatwerkinterieur.

Lees meer

3 augustus 2020

Wat een heerlijk sfeertje hangt er in deze mooie keuken! #matzwart #witwerkblad Trots op ons ontwerp en ons werk! #maatwerkkeuken #maatwerkinterieur #boretti #siemensstudioline #selziuskokendwaterkraanxl @ Lensen Keukens Badkamers Interieurs.

Lees meer

3 augustus 2020

Mooi weer een klus afgerond!! Super mooie opdracht, na de keuken ook de bijkeuken gemaakt in eiken. Handgemaakte kastenwand met ruimte voor extra koeler, wasser, droger en magnetron .

Lees meer

3 augustus 2020

Waar kan werken wij hard door om woonwensen te realiseren! zo ook in sint jansteen waar we in deze badkamer mooie tegels leggen. De verdere realisatie volgt!.

Lees meer

3 augustus 2020

Corona raakt ons allemaal. Zo ook ons! Onze kindjes zijn thuis en hebben onze zorg nodig.

Lees meer